Yhdistys

Pudasjärven yhdistys on perustettu vuonna 1963 se rekisteröitiin 6.11.1963. Yhdistys kuuluu Jyty:n Oulun alueeseen.

Toimihenkilöt

Jouni Piri

Varapuheenjohtaja
Tuomo Jokikokko

Sihteeri / tiedotusvastaava
Mirja Moilanen

Rahastonhoitaja
Mirjami Holappa

Jäsenasiainhoitaja
Mariitta Timonen

Koulutus- ja nuorisovastaava
Aija-Mari Partala

Luottamusmiehet 2017-2018

Pudasjärven kaupunki

Pääluottamusmies

Luottamusmiehet
Sinikka Ylilehto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (varahenkilö Hanna-Riitta Hanhisuanto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Oulunkaaren kuntayhtymä

Pääluottamusmies